garsoniere.fundeni

In acest complex rezidential ce cuprinde 4 blocuri se regasesc atat apartamente cu 2 respectiv cu 3 camere cat si garsoniere. Este finalizat in toamna anului 2013, respectand cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii finisajelor si al structurii de rezistenta.

Rezidential Fundeni iti garanteaza pentru tot, dovada acestui fapt fiind reprezentata de proiectele realizate de noi in ultimii ani.

Blocurile in care se regasesc apartamentele este sunt construite integral din caramida de cea mai buna calitate iar peretii sunt izolati cu polisiren expandat de 10 cm.

Facilitati garsoniere fundeni:
  • Boxa cu cheie;
  • Lift modern;
  • Centrala proprie pentru fiecare garsoniera;
  • Finisaje ultramoderne, de calitate ireprosabila;
  • Internet, CATV, telefonie;
  • Locuri de parcare, atat in curtea complexului cat si in subteran (aceasta fiind prevazuta cu usa cu telecomanda);

Alege-ti si tu sa locuiesti la bloc, intr-o garsoniera extrem de spatioasa si finisata ultramodern, avand parte de curatenie, liniste, aer curat si siguranta, la numai cateva minute distanta de parcurs pana in centrul Bucurestiului. Daca alegi Rezidential Fundeni, alegi sa ai parte de toate facilitatile si utilitatile necesare. E casa ta, e familia ta!

124 articol(e) « 1 de 14 »
83 articol(e) « 1 de 10 »

Blocurile oferite de Rezidential Fundeni sunt 100% sigure din toate punctele de vedere, avand si avantajul de a fi construite pe un teren rezistent si compact (spre deosebire de alte locuinte construite pe terenuri nesigure, pline de umplutura proaspata). Dovada faptului ca Rezidential Fundeni isi da silinta atunci cand construieste o casa sau un bloc stau toate realizarile noastre.

Alatura-te si tu sutelor de familii ce au Rezidential Fundeni, celor ce au ales calitate!