Noi iti asiguram temelia unei vieti fericite!

Cu peste 15 ani de experienta in domeniul constructiilor, avand peste 420 de apartamente si 50 de case construite, Rezidential Fundeni se poate mandri cu un portofoliu bogat si variat.
Rezidential Fundeni iti ofera ceva cu totul nou pentru zilele noastre. Pe langa avantajele zonei (aer curat, liniste, modernitate), ai si avantajele Bucurestiului. Timpul de parcurs pana in centrul orasului este de 15-20 de minute!
Imobilele sunt construite la cele mai inalte standarde, finisajele folosite fiind de cea mai buna calitate și siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere.
Avem un istoric in spate bazat pe multa munca, creativitate, profesionism si, nu in ultimul rand daruire.

Pentru noi nu exista „imposibil”, iar prin perseverenta am reusit sa multumim chiar si cele mai exigente gusturi, misiunea noastra principala fiind satisfactia clientilor. Ne-am focusat pe dorintele lor pentru a realiza dintr-o simpla locuinta, caminul ideal, locul unde sa te simti cu adevarat ACASA.
Pentru ca ne pasa de linistea si confortul clientilor nostri, stam la dispozitia acestora cu tot ce inseamna CLIENT SERVICE. Echipa noastra este intru totul dedicata si este formata din: ingineri, constructori, arhitecti, agenti de vanzari. Lasa tot in grija noastra! Alege-ti finisajele, care sunt incluse în pretul apartamentului, iar noi iti garantam eficacitatea lor.
Design-ul apartamentelor noastre este unul aparte, modern si rafinat; amenajarile interioare fiind realizate ireprosabil, specialistii nostri urmarind ca totul să fie PERFECT, pana la cel mai mic detaliu!

Va prezentam proiectele noastre anterioare, care cuprind imagini cu Ansamblurile Rezidentiale, finisajele, compartimentarile si design-ul apartamentelor:

Rezidential Fundeni – Ciresului nr. 32A

Rezidential Fundeni – Ciresului nr. 35

Rezidential Fundeni – Piersicului nr. 16

Rezidential Fundeni – Doinei nr. 82

Rezidential Fundeni – Doinei nr. 58

Rezidential Fundeni – Dobroesti

Rezidential Fundeni – Parului

Rezidential Fundeni – Garii nr. 6

Decebal Rezidential

Rezidential Fundeni – Doinei nr. 89

Finisaje interioare