Rezidential Fundeni reprezinta solutia pentru oricine! Daca iti doresti sa locuiesti in oras si totusi sa ai parte de linistea si confortul necesar, la noi este posibil! Fie ca iti doresti o garsoniera, un apartament sau o vila, noi iti oferim ceea ce ti se potriveste tie si familiei tale!

Experienta noastra consta in cele peste 300 locuinte vandute pana in acest moment, in blocuri sau vile.

Rezidential Fundeni iti ofera ceva cu totul nou pentru zilele noastre. Pe langa avantajele zonei (aer curat, liniste, modernitate), ai si avantajele Bucurestiului. Timpul de parcurs pana in centrul orasului este de 15-20 de minute noaptea si 25-30 de minute ziua!

Fie ca iti alegi sa stai la bloc sau la casa, vei avea parte de toata infrastructura necesara: gaze, canalizare, electricitate, asfalt, spitale, gradinite, scoli, centre comerciale, hipermarketuri, restaurante si altele.

Rezidential Fundeni va ofera atat apartamente cu 2 respectiv cu 3 camere cat si garsoniere. Cele in care mai sunt locuinte disponibile sunt construite in 2011 la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii finisajelor si al structurii de rezistenta.

Sunt construite integral din caramida de cea mai buna calitate iar  peretii sunt izolati cu polisiren expandat.

Complex Vile Rezidential Fundeni

Rezidential Fundeni iti ofera sansa de a locui intr-una din vilele complexului nostru rezidential.

Acestea sunt asezate perfect liniar, pe o parte si cealalalta a drumului, cu circuit inchis, drumul fiind prevazut cu bariera actionata de la telecomanda.

Puteti opta pentru cumpararea acesteia la cheie sau semifinisata (in interior).

Curtea de 300 mp este amenajata cu gazon si pomi decorativi de catre o firma specializata.

In cadrul complexului se gaseste si un loc special amenajat pentru copii, cu leagane, tobogane si un foisor mare de unde parintii ii pot supravegha.