Garsoniere Fundeni 

In blocurile construite de catre Rezidential Fundeni se gasesc atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si cu 3 camere. Blocul in care mai avem garsoniere disponibile este construit si dat in folosinta in anul 2011, utilizand ultimele standarde si tehnici din domeniu, atat din punct de vedere al calitatii finisajelor interioare si exterioare, cat si al structurii de rezistenta si al termoizolatiei.

Blocurile sunt construite numai din caramida de cea mai buna calitate, peretii exteriori fiind captusiti cu polistiren expandat de dimensiuni considerabile si finisati cu vopsea decorativa. De asemenea, balustradele balcoanelor sunt realizate din fier forjat.

0744 363 974

Facilitati garsoniere fundeni:
  • Boxa cu cheie;
  • Lift modern;
  • Centrala proprie pentru fiecare garsoniera;
  • Finisaje ultramoderne, de calitate ireprosabila;
  • Internet, CATV, telefonie;
  • Locuri de parcare, atat in curtea complexului cat si in subteran (aceasta fiind prevazuta cu usa cu telecomanda);

Garsoniere Fundeni

Garsoniere Fundeni

Camera: 20 m patrati + Balcon: 3.56 m patrati

Toaleta:5.15 m patrati

Bucatarie: 8.42 m patrati

Hol:4.87 m patrati

0744 363 974

Alege-ti si tu sa locuiesti la bloc, intr-o garsoniera decomandata, extrem de spatioasa si finisata ultramodern, avand parte de curatenie, liniste, aer curat si siguranta, la numai cateva minute distanta de parcurs pana in centrul Bucurestiului. Daca alegi Rezidential Fundeni, alegi sa ai parte de toate facilitatile si utilitatile necesare. E casa ta, e familia ta!

Blocurile oferite de Rezidential Fundeni sunt 100% sigure din toate punctele de vedere, avand si avantajul de a fi construite pe un teren rezistent si compact (spre deosebire de alte locuinte construite pe terenuri nesigure, pline de umplutura proaspata). Dovada faptului ca Rezidential Fundeni isi da silinta atunci cand construieste o casa sau un bloc stau toate realizarile noastre.

Alatura-te si tu sutelor de familii ce au Rezidential Fundeni, au ales calitate!

Pentru a viziona una din garsonierele noastre ne poti contacta telefonic la numarul de telefon: 0744 363 974 sau (Program telefon: 08:00-22:00).

Rezidential Fundeni                  Preturi                   Locatie                   Contact

Bookmarks: garsoniera pipera, garsoniere fundeniFacebook Rezidential FundeniTwitter Rezidential FundeniGoogle+ Rezidential Fundeni