Rezidential Fundeni iti ofera sansa de a locui intr-una din vilele din complexul nostru rezidential, realizat dupa ultimele standarde, atat din punct de vedere al finisajelor cat si din punct de vedere al structurii. Complex modern, pentru familii moderne! Vino si tu pentru a putea avea parte de liniste, siguranta si curatenie la numai cateva minute distanta de centrul bucurestiului!

Rezidential Fundeni – un vis transformat in realitate!

Vilele sunt asezate perfect liniar, pe o parte si cealalalta a drumului, acesta fiind cu circuit inchis si prevazut cu bariera actionata de la telecomanda. De asemenea, la intrare, intr-o incapere special conceputa se afla un paznic in permenta. Intreg complexul este supraveghat video, imaginile inregistrate fiind afisate pe un monitor in incaperea de paza.

In numai cateva zile te poti muta in casa aleasa de tine, finisata in interior dupa gustul tau! Ce inseamna asta? Din momentul semnarii contractului, in numai 2 saptamani te vei putea muta. Du-te in ce magazin vrei tu, alege-ti ce materiale vrei tu (gresie, faianta, parchet, etc), iar noi le vom cumpara. Vino insa pentru a vedea vila finisata si mobilata pentru prezentare, si nu vei putea face fata tentatiei de a cumpara una din case.

Puteti opta pentru cumpararea acesteia semifinisata (in interior, adica fara gresie, faianta, parchet, lavabila, usi, centrala, etc., iar exteriorul terminat), finisata (complet finisata, incluzand calorifere, centrala termica, accesorii baie – vi cu mobila si te poti muta) sau mobilata (de catre designerul nostru profesionist, iar 2 saptamani iti inmanam cheia casei ultramodenre).

Curtea de 280 mp (+20 de mp in drumul de servitute) este amenajata cu covor de gazon si pomi decorativi de catre o firma specializata de top.

De asemenea, in cadrul complexului se gaseste si un loc de joaca special amenajat pentru copii, cu leagane, tobogane, etc si un foisor mare de unde parintii ii pot supravegha pe acestia.

Facilitati Vile Fundeni

Complex Rezidential Vile Fundeni

Curte Amenajata
CATV, Internet
Gaze, Telefonie
Bariera la intrare + paznic
Loc de joaca
Drum prevazut cu pavaj
Finisaje ultramoderne
Structura Ultrarezistenta
Termoizolatie, Canalizare
Living: 32.72 m patrati
Bucatarie: 14.24 m patrati
Toaleta Serviciu: 2.90 m patrati
Dormitor 1: 17.21 mp + Baie: 5.5 mp + Balcon: 6.13 mp
Dormitor 2: 15.11 m patrati + Baie: 5.52 m patrati
Hol + Casa scarii + Balcon etaj
Vile Fundeni

Vile Fundeni

Plan Etaj: 

Vile Fundeni

Vile Fundeni

Rezidential Fundeni va ofera case solide, realizate pe un teren foarte rezistent si compact (In comparatie cu cei care construiesc chiar si blocuri pe terenuri bazate pe umpluturi recente) si finisate dupa ultimele standarde in materie. Toate casele sunt construite din caramida de inalta calitate , termoizolate cu polistiren expandat de 10 cm.

De asemenea, atat calitatea finisajelor interioare cat si a celor exterioare este ireprosabila. Balcoanele sunt prevazute cu balustrade realizate din fier forjat iar fatada este finisata cu vopsea decorativa.

Terenul este acoperit cu gazon de rezistenta maxima, direct importat de catre o firma profesionista si asezat sub forma unui covor impecabil!

Dovada faptului ca ne dam silinta in construirea vilelor si blocurilor este reprezentata de fapte, in ultimii ani fiind realizate proiecte de care oamenii sunt 100% multumiti.

Pentru a viziona una din vilele din complexul rezidential sunati la 0744 363 974 / 0723 441 985 (Program intre orele 08:00 – 22:00)